Click Here to See Kittens Our Breeders Have for Sale.
 
    Home
    About Savannahs
    Breeders
    Contact Us
    Testimonial
    Links
    FAQ
 
Picture of Savannah Cat - SavannahSweden   SavannahSweden
Natasja Alexandus
Member Since: July 2015

Sweden

Tel: +46 763 280 582

Email: alexandus@savannahsweden.se

Website

Kittens Available
  Our cattery is located in beautiful rural surroundings in the wonderful landscape of Sm-land in southern Sweden. Here we thrive, and so does our cats.

Our mission is to maintain the integrity of this magnificent race by breeding exceptional and healthy Savannahs for qualified, prominent homes.

Vårt katteri ligger i vackert lantlig miljö i det underbara småländska landskapet i södra Sverige. Här trivs vi, och här trivs våra katter.

Jag som förestår SavannahSweden heter Natasja Alexandus, men alla i vår familj är engagerade i kattuppfödningen. Vi tycker att det är så det ska vara, för katterna är en del av vår familj.

Anastasia 22 år lägger ner massor av tid och kärlek på hanteringen av katterna och åker gärna på utställningsresor. Det är hon som är fotograf till de flesta bilderna på våra djur. Jonathan 15 år är en fena på lek och aktiviteter för katterna och tillsammans lägger vi mycket tid på att bygga och utrusta kattgårdarna med allt våra fyrbenta vänner behöver.

Avelsplaneringen gör vi gemensamt. Målet med vårat avelsarbete är att föda upp friska och rastypiska individer med trevlig mentalitet som sprider mycket glädje i sin omgivning. Vi vill bidra till en sund fortsättning av avelsarbetet med denna vackra ras och inte enbart öka antalet individer. För oss betyder inte avel att enbart para katter. Vårt uppdrag är att upprätthålla integriteten i denna magnifika ras genom att producera exceptionella Savannahs för kvalificerade, framstående hem som lyckliga och friska, mycket socialiserade husdjur, samt för tävlingssammanhang i TICA utställningar. En ansvarsfull uppfödning kräver kunskap om såväl ärftlighet, genetik, och katters hälsa.

Som uppfödare upphör vi aldrig i vår strävan att lära oss, och vi strävar efter ett gott liv för våra katter och deras avkomma.
 
Click on a Photo to Enlarge
BACK  

  The Webmaster makes no promises or guarantees, direct or implied, about any of the Catteries that are listed on the Exotic Cat Network. All transactions between Breeders and Visitors to this and other Exotic Cat Network sites are the responsibility and at the risk of all concerned parties. We strongly recommend potential cat owners to become educated about finding and working with responsible breeders.  
| Savannahgans Magazine |